Seed Factory

EEN PLAATS DIE IDEEËN DOET GROEIEN

unnamedNIEUW!!!: Pizza ter plekke beschikbaar

OVER ONSmeer lezen

unnamed-2Seed Factory is 24 uur op 24, 7 dagen op 7 open voor residenten

Bij Seed Factory komt u in contact met alle beroepen uit de communicatie-, media- en grafische sector. Een dertigtal zelfstandige en complementaire organisaties bieden hun diensten aan voor basiswerk, werk van topkwaliteit of zelfs werk dat nog verzonnen moet worden …

FlexiOffice

FlexiOffice is een kantoor in de oude stallen van een gerenoveerde graan- en zaadhandel dat gedeeld wordt tussen professionals die actief zijn in de communicatiesector. De FlexiOffice biedt u de volgende voordelen:

– Gepersonaliseerd onthaal van uw klanten in drie verschillende talen (Frans, Nederlands of Engels).

– Gratis beschikbaarheid van 3 vergaderzalen waar u tot 10 personen in kunt onthalen en een vergaderzaal van 6 personen in uw eigen kantoor.

– Parkeerplaatsen voor klanten

80%

van de residenten heeft leveranciers of klanten gevonden via Seed Factory

25 %

van de residenten heeft partners gevonden bij Seed Factory

100 %

van de residenten doet mee aan de evenementen die door Seed Factory georganiseerd worden (conferenties, tentoonstellingen, enz.)

100%

van de residenten werkt in de communicatiesector

80%

van de residenten heeft hun omzet zien stijgen nadat hij zich bij Seed Factory heeft gevestigd

90%

van de residenten is bij Seed Factory gekomen voor de sfeer en levendigheid

TOEKOMSTIGE EXPO'SLa maison de l'image

Ever Meulen & Friends

26 oktober 2017

Is de erkenning van je collega’s niet veel belangrijker dan succes? Dat is net wat de tentoonstelling Ever Meulen & Friends op verbluffende wijze laat zien. Het is dé kans voor de meest beroemde illustratoren om hun eindeloze bewondering voor Eddy te tonen. En zijn fans zullen het eens zo leuk vinden als ze de o zo typerende stijl van Eddy weer tot leven zien komen. Welkom dus aan de fans van Eddy en de trouwe bezoekers van het Maison de l’Image (die vaak dezelfde zijn). Zet u schrap voor een bad vol poëzie in de wereld van Ever Meulen waar een vintage architectuur omhuld wordt met een vleugje Boogie-parfum, waar fantastische auto’s rondrijden in onwaarschijnlijke perspectieven en een kat, een hond en een pijp achter een hoekje luren.

Openingsreceptie: 26 oktober 2017

FACEBOOKNIEUWTJES

As founder & CEO of Monizze, I can say that Seedfactory is completely part of the success of Monizze: having started 6 months as a one desk – one man company we moves inside Seedfactory along our growth. We now have more than 3,000 clients, 120,000+ users and… more than 15 Monizzers!
Jean Louis Van Houwe

Seed Factory is THE Place to be to grow its business! Dynamism, business oriented/Synergies, happiness, fun, team spirit, organization….
Stephan Maige

Working within Seed factory helps you to develop your network. It can even be the opportunity to make new business.
Isabelle Defrance

ONZE RESIDENTENOnze gemeenschap

CONTACT

Telefoon :
+32 (0)2 743 47 20
Adres
Avenue des Volontaires, 19 1160 – Auderghem
e-mail
edouard.cambier@seedfactory.be