Seed Factory

EEN PLAATS DIE IDEEËN DOET GROEIEN

unnamedNIEUW!!!: Pizza ter plekke beschikbaar

OVER ONSmeer lezen

unnamed-2Seed Factory is 24 uur op 24, 7 dagen op 7 open voor residenten

Bij Seed Factory komt u in contact met alle beroepen uit de communicatie-, media- en grafische sector. Een dertigtal zelfstandige en complementaire organisaties bieden hun diensten aan voor basiswerk, werk van topkwaliteit of zelfs werk dat nog verzonnen moet worden …

FlexiOffice

FlexiOffice is een kantoor in de oude stallen van een gerenoveerde graan- en zaadhandel dat gedeeld wordt tussen professionals die actief zijn in de communicatiesector. De FlexiOffice biedt u de volgende voordelen:

– Gepersonaliseerd onthaal van uw klanten in drie verschillende talen (Frans, Nederlands of Engels).

– Gratis beschikbaarheid van 3 vergaderzalen waar u tot 10 personen in kunt onthalen en een vergaderzaal van 6 personen in uw eigen kantoor.

– Parkeerplaatsen voor klanten

80%

van de residenten heeft leveranciers of klanten gevonden via Seed Factory

25 %

van de residenten heeft partners gevonden bij Seed Factory

100 %

van de residenten doet mee aan de evenementen die door Seed Factory georganiseerd worden (conferenties, tentoonstellingen, enz.)

100%

van de residenten werkt in de communicatiesector

80%

van de residenten heeft hun omzet zien stijgen nadat hij zich bij Seed Factory heeft gevestigd

90%

van de residenten is bij Seed Factory gekomen voor de sfeer en levendigheid

TOEKOMSTIGE EXPO'SLa maison de l'image

Expo Boobs art

23 maart 2017

Uit onderzoek blijkt dat tussen één vrouw op vier en één vrouw op acht getroffen zal worden door borstkanker en dat aantal neemt steeds toe. Het is dan ook een omvangrijk maatschappelijk probleem. Parallel hieraan nemen de genezingskansen sterk toe en is de voorspellende geneeskunde aan een opmars bezig. Een vaststelling die we zeker niet onder stoelen of banken mogen steken.
Boobs Art is dan ook een bijdrage aan die boodschap. Het Huis van het Beeld wil het louter culturele aspect van haar tentoonstellingen uitbreiden om het thema borstkanker haast als een humanitaire zaak te behandelen. De vrijpostige stijl van de tentoonstellingen van het Huis van het Beeld blijft onaangetast waardoor het dramatische karakter van thema wat afgezwakt wordt.
Boobs Art is een thematentoonstelling over het kunstzinnige van borsten die altijd al een onuitputtelijke bron van inspiratie geweest zijn. U kunt er de meest belanghebbende creaties bewonderen. Naast de werken van enkele grote namen als Louise Bourgeois, de grote Franse beeldhouwster, vinden we onder meer werken van heel wat vrouwelijke artiesten die getroffen zijn door de ziekte. Tot slot ziet u ook de ietwat verrassende tatoeages die na een operatie worden aangebracht of kunt u kijken naar opmerkelijke sensibiliseringscampagnes over het onderwerp …

Vernissage Jeudi 13 octobre

FACEBOOKNIEUWTJES

Seed Factory a ajouté un évènement.

La Maison de l’Image présente aux professionnels et au grand public ce qui se fait de mieux dans le domaine de l’Image, du graphisme et de l’illustration en Belgique et dans le monde. Elle est seule à œuvrer dans cette voie alors que le grand public y est de plus en plus sensible. Chaque expo fait l’objet d’un catalogue dont l’édition est limitée. Il est offert gratuitement aux invités du vernissage et aux visiteurs jusqu’à épuisement du tirage sans oublier les participants. La Maison de l’Image est une activité sans but lucratif animée par des bénévoles plus d'info ici seedfactory.brussels/expo/#expositions

La Maison de l’Image presenteert aan professionelen en het grote publiek het beste van het beste in de wereld van beeld, grafische vormgeving en illustraties in België en in de wereld. Zij is als enige actief in dit domein en dat terwijl het grote publiek zich er steeds meer voor openstelt. Elke tentoonstelling is het onderwerp van een catalogus die beperkt is in oplage. Hij wordt gratis aangeboden aan de genodigden van de vernissage en aan de bezoekers en de deelnemers zolang de voorraad strekt. La Maison de l’Image is een activiteit zonder winstoogmerk dat door vrijwilligers wordt georganiseerd. Meer info seedfactory.be/expo/?lang=nl
... See MoreSee Less

Journée mondiale du bien-être et journée mondiale du Yoga (ce 21 juin) :

Les Belge peuvent être fiers d'avoir un excellent super héros en ce domaine.

Illustration, Jurgen Walschot. Participation à l’exposition Super & co. La Maison de l’image, octobre 2012.
... See MoreSee Less

Journée mondiale du bien-être et journée mondiale du Yoga (ce 21 juin) :

Les Belge peuvent être fiers davoir un excellent super héros en ce domaine.

Illustration, Jurgen Walschot. Participation à l’exposition Super & co. La Maison de l’image, octobre 2012.

As founder & CEO of Monizze, I can say that Seedfactory is completely part of the success of Monizze: having started 6 months as a one desk – one man company we moves inside Seedfactory along our growth. We now have more than 3,000 clients, 120,000+ users and… more than 15 Monizzers!
Jean Louis Van Houwe

Seed Factory is THE Place to be to grow its business! Dynamism, business oriented/Synergies, happiness, fun, team spirit, organization….
Stephan Maige

Working within Seed factory helps you to develop your network. It can even be the opportunity to make new business.
Isabelle Defrance

ONZE RESIDENTENOnze gemeenschap

CONTACT

Telefoon :
+32 (0)2 743 47 20
Adres
Avenue des Volontaires, 19 1160 – Auderghem
e-mail
edouard.cambier@seedfactory.be